Ældste og største turistblad for Møn, Bogø og Nyord
Turistbladet MØN
Forkæl jeres børn på Møn

I har mange muligheder for at gøre jeres børn glade under en ferie på Møn:
    Hvad vil de ikke sige til en stor lækker vaffelis med fire kugler, jordbærsyltetøj og en flødebolle fra Bamse Chokolade i Stege. Eller en dejlig tur med sejlkutteren “Discovery” fra Klintholm havn til Møns Klint.
     Mange af de aktiviteter som er arrangeret i forbindelse med Pilotprojekt Nationalpark er velegnede for børn. Nogle af dem er specielt tilsigtet dem.
     ‘Klintholm Søbad’, der ligger naturskønt lige ud til klitterne øst for Klintholm havn, arrangerer igen i år ‘sandslots-konkurrence’ søndag eftermiddag. Slå lige et slag forbi restuaranten og meld jer til hos Annemette Hedemann.
     Hos Torben Keramik på Kloster-skov lidt nord for Spejlsby kan jeres børn ‘lege med ler’ hver dag og prøve drejeskiven.
     Ikke langt derfra, hos Ympelys i Keldby, vil Erik hjælpe dem med at hånddyppe deres egne farvede lys. Imens vil Randi vise jer hendes store udvalg af gaveartikler.
     Christina og Jesper har et godt tilbud rideglade: rid med dem på en 1-1/2 times eftermiddagstur på islændere fra Elmelunde gennem Norfeld skov ned til stranden. For de mindste arrangerer de trækture på små ponyer på deres fold.
     Møn har en meget fin 18-hullers golfbane, der ligger naturskønt ved Keldby op til Stege Nor.
     Hver onsdag i juli og august kan hele familiengå på golfbanen. En times undervisning efterfølges af en match på par-3 banen. Til sidst udleveres et ‘spillebevis’.  

     De fire sidste tirsdage i juli og den første i august vil Stege igen i år være klædt ud i festdragt.
170_7058.jpg
golf4a.jpg
Tirsdagsmarked1.jpg
Turistbladet MØN   ·    Klekkendevej 13  ·  4792 Askeby  ·  Tlf/Fax 55 81 70 47  ·  info@turistblad.dk